Search

Over ons

Over ons

Wij zijn Grensland Zuivel. Leverancier van een breed assortiment hoogwaardige zuivelproducten voor professionals in de marktsegmenten Bakkerij, Foodservice en Industrie. Onze zuivel wordt gemaakt van melk van uitzonderlijke kwaliteit, in samenwerking met professionele partijen die de modernste separatie- en procestechnieken gebruiken. Dat resulteert in absolute topproducten die zich ook nog eens onderscheiden door hun verwerkingsgemak. Wij durven dan ook met trots te zeggen: Grensland Zuivel – niet de enige, wel de lekkerste!

 

Waar staan we voor?

Wij leveren de beste zuivelproducten en -grondstoffen en adviseren onze afnemers over welke oplossing het best past bij welke situatie. Onze persoonlijke aanpak resulteert in unieke oplossingen op maat. Zo stellen wij bakkers en chefs in staat eenvoudig en zorgeloos de lekkerste zuivelproducten te bereiden voor hun klanten en gasten.

 

Waar gaan we voor?

Wij vinden dat bakkers en chefs zonder concessies de lekkerste zuivelproducten aan hun klanten en gasten moeten kunnen aanbieden. Met onze expertise helpen wij professionals te excelleren, zodat iedereen in Nederland op elk gewenst moment van de dag kan genieten van Grensland Zuivel.

Benieuwd wat grensland zuivel voor u kan betekenen?