Bakkerij

Bakkerij

Persoonlijk contact vinden wij bij Grensland Zuivel erg belangrijk. Onze medewerkers beschikken allemaal over veel expertise op het gebied van zuivelproducten voor bakkerij en patisserie. Wij weten hoe bakkers en patissiers onze producten in de praktijk gebruiken, en wat zij daarbij belangrijk vinden. Daarnaast adviseren we u graag over zaken als grondstoffen, verwerking en hygiƫne.

Zit u met een bepaald vraagstuk en wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan rechtstreeks contact op met onze Accountmanager in uw regio.

Auke Veenhuizen

Regio Noord

a.veenhuizen@grenslandzuivel.nl

+31 6 125 801 11

Sybren van Breden

Regio Midden

s.vanbreden@grenslandzuivel.nl

+31 6 300 623 91

Rene Kamphuis

Regio Oost

r.kamphuis@grenslandzuivel.nl

+31 6 577 737 93

Robert Dokman

Regio Zuid

r.dokman@grenslandzuivel.nl

+31 6 202 391 52

Benieuwd wat grensland zuivel voor u kan betekenen?