Search

Onze markten

Een belangrijke kracht van Grensland Zuivel is dat wij goed thuis zijn in de marktsegmenten waarin we onze producten aanbieden. We weten wat er speelt en zijn daardoor in staat altijd adequate antwoorden en oplossingen aan te dragen. Onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en worden ‘vandaag voor morgen’ geleverd aan uw grossier. Dus altijd vers! 

Bakkerij

Bent u een veeleisende ambachtelijke bakker en/of patissier? Dan kunt u op Grensland Zuivel rekenen voor zuivel- en aanvullende producten die u helpen topprestaties te leveren. Zoals onze slagroom: een puur product van de allerbeste kwaliteit. Verwerkbaar in alle machines en met een standstevigheid van wel 48 uur. 

Foodservice

Wilt u zich als chef in horeca of catering extra onderscheiden? Grensland Zuivel helpt u, met hoogwaardige grondstoffen voor uw voor-, hoofd- én nagerechten. Zoals onze onvolprezen slagroom. Die is uitstekend verwerkbaar, zowel warm als koud, en wordt voor uw gemak ook geleverd in kleinere, hersluitbare verpakkingseenheden.

Industrie

Bent u een industrieel verwerker van maaltijden of bakkerij- en patisserieproducten? Dan helpt Grensland Zuivel u topkwaliteit te leveren. Wij bieden hoogwaardige room en aanvullende producten en kunnen ook voorzien in allerlei melkzure producten op specificatie. Daarbij hebben we de kennis om specifieke marktwensen te linken aan de juiste ‘Molkereien’. Bovendien kunt u profiteren van onze expertise, bijvoorbeeld in het bereiden van koude mengsels, voor maximale houdbaarheid. Ook prettig: onze producten zijn verkrijgbaar in alle gewenste verpakkingsvormen, van compact tot grootverpakking.