Search

Slagroom 40% met suiker BIC

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Verkrijgbaar in een Bag in Crate systeem. De container van 60 x 80 x 80 cm is gevuld met 24 zakken van […]

Lees verder…

Slagroom 40% met suiker BIB XL

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Verkrijgbaar in een Bag in Box XL van 250 liter. […]

Lees verder…

Slagroom 40% ongezoet BIC

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Crate (De container van 60 x 80 x 80 cm is gevuld met 24 zakken van 10 liter). […]

Lees verder…

Prima Plus slagroom 38% met suiker BIC

Eigentijdse slagroom van Grensland met een mooie witte kleur en goede stand. Extra gestabiliseerde slagroom, speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen die moderne bakkerijen stellen op het gebied van stevigheid en stand. Verkrijgbaar in een Bag in Crate systeem. De container van 60 x 80 x 80 cm is gevuld met 24 […]

Lees verder…

Prima Plus slagroom 38% met suiker BIB XL

Eigentijdse slagroom van Grensland met een mooie witte kleur en goede stand. Extra gestabiliseerde slagroom, speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen die moderne bakkerijen stellen op het gebied van stevigheid en stand. Verkrijgbaar in een Bag in Box XL van 250 liter. […]

Lees verder…

Slagroom 35% ongezoet BIC 56 x 10l.

Slagroom UHT, (minstens 35% vet). In Bag in Crate, 56 zakken van 10 liter.  Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Verkrijgbaar in Bag in Crate, 56 zakken x 10l. […]

Lees verder…

Grensland Roomkaas Vers

Roomkaas met een friszure smaak, en een vetgehalte van minimaal 70% in het drogestofaandeel.  Ideaal voor koude  bereiding. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Crème Fraîche

Deze Crème Fraîche bevat 30% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 5 kg. […]

Lees verder…

Zure room 5 kg

Deze zure room bevat 24% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 5 kg. […]

Lees verder…

Zure room 10 kg

Deze zure room bevat 24% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Patisserie kwark mager

Pure magere kwark met een hoog drogestof- en eiwitgehalte. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk. Een naturel kwark waarmee u de mooiste en lekkerste patisserie producten maakt. Inhoud: 5 kg. […]

Lees verder…

Patisserie kwark mager

Pure magere kwark met een hoog droge stof gehalte. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk. Een naturel kwark waarmee u de mooiste en lekkerste patisserie producten maakt. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Slagyoghurt® naturel

Slagyoghurt® is de eerste verse yoghurt die opklopbaar is als slagroom. Lekker en puur! Zeer geschikt als basis voor heerlijk frisse bavaroises. Naturel voor de pure yoghurtsmaak, of in combinatie met een fruitpuree of compound. Inhoud: 5 kg. Benieuwd wat ú allemaal met Slagyoghurt® kunt doen? Voor meer informatie én inspiratie!   […]

Lees verder…

Maxime Cuisine

Maxime Cuisine is te gebruiken als kookroom voor warme gerechten zoals romige soepen en sauzen. Deze room is gemaakt van een mix van karnemelk en plantaardige vetten. Veelzijdig te gebruiken en rijk van smaak, met een optimaal gebruiksgemak. Inhoud: 10 liter. […]

Lees verder…