Slagyoghurt® naturel

Slagyoghurt® is de eerste verse yoghurt die opklopbaar is als slagroom. Lekker en puur! Zeer geschikt als basis voor heerlijk frisse bavaroises. Naturel voor de pure yoghurtsmaak, of in combinatie met een fruitpuree of compound. Inhoud: 5 kg. Benieuwd wat ú allemaal met Slagyoghurt® kunt doen? Voor meer informatie én inspiratie!   […]

Lees verder…

Qimiq Classic

QimiQ Classic is een vocht stabiliserende zuivelbasis voor al uw warme en koude bereidingen. Inhoud: 1 kg. […]

Lees verder…

Qimiq Whip

QimiQ Whip is een opklopbare zuivelbasis o.a. voor de bereiding van bavarois. Geleert niet door, waardoor het zeer gemakkelijk te verwerken is. Met een pure roomsmaak. Inhoud: 1 kg. […]

Lees verder…

Patisserie kwark mager

Pure magere kwark met een hoog droge stof gehalte. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk. Een naturel kwark waarmee u de mooiste en lekkerste patisserie producten maakt. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Roomkaas

Witte roomkaas met een milde smaak, gemaakt uit halfvolle melk. Zonder toevoegingen, puur natuur! Ideaal voor de bereiding van allerlei koude gerechten. Een romige cheesecake bijvoorbeeld! Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Prima Plus slagroom 38% met suiker

Eigentijdse slagroom van Grensland met een mooie witte kleur en goede stand. Extra gestabiliseerde slagroom, speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen die moderne bakkerijen stellen op het gebied van stevigheid en stand. Inhoud: Bag in Box XL 250 liter (ook verkrijgbaar in BiB 10 liter). […]

Lees verder…

Prima Plus slagroom 38% met suiker

Eigentijdse slagroom van Grensland met een mooie witte kleur en goede stand. Extra gestabiliseerde slagroom, speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen die moderne bakkerijen stellen op het gebied van stevigheid en stand. Inhoud: Bag in Box 10 liter (ook verkrijgbaar in BiB 250 liter).   Wilt u testen? Vraag hier vrijblijvend een […]

Lees verder…

Slagroom 40% met suiker

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Box 10 liter (ook verkrijgbaar in BiB 5 en 250 liter). […]

Lees verder…

Slagroom 40% met suiker

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Box 5 liter (ook verkrijgbaar in BiB 10 en 250 liter). […]

Lees verder…

Slagroom 40% met suiker

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Box XL 250 liter (ook verkrijgbaar in BiB 5 en 10 liter). […]

Lees verder…

Slagroom 40% ongezoet

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Box 5 liter (ook verkrijgbaar in BiB 10 liter). […]

Lees verder…

Slagroom 40% ongezoet

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Box 10 liter (ook verkrijgbaar in BiB 5 liter). […]

Lees verder…