Zure room

Deze zure room bevat 24% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 5 kg. […]

Lees verder…

Crème Fraîche

Deze Crème Fraîche bevat 30% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 5 kg. […]

Lees verder…

Zure room

Deze zure room bevat 24% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Zure room

Deze zure room bevat 24% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Roomkaas

Witte roomkaas met een milde smaak, gemaakt uit halfvolle melk. Zonder toevoegingen, puur natuur! Ideaal voor de bereiding van allerlei koude of warme gerechten. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Slagroom 40% met suiker

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Verkrijgbaar in een Bag in Box XL van 250 liter. […]

Lees verder…

Prima Plus slagroom 38% met suiker

Eigentijdse slagroom van Grensland met een mooie witte kleur en goede stand. Extra gestabiliseerde slagroom, speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen die moderne bakkerijen stellen op het gebied van stevigheid en stand. Verkrijgbaar in een Bag in Box XL van 250 liter. […]

Lees verder…

Crème Fraîche

Deze Crème Fraîche bevat 30% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 5 kg. […]

Lees verder…

Slagyoghurt® naturel

Slagyoghurt® is de eerste verse yoghurt die opklopbaar is als slagroom. Lekker en puur! Zeer geschikt voor ontbijt, lunch en dessert. Maar ook als basis voor heerlijk frisse bavaroises. Inhoud: 5 kg. Benieuwd wat ú allemaal met Slagyoghurt® kunt doen? Voor meer informatie én inspiratie!   […]

Lees verder…

Thermische yoghurt 1,5%

Thermisch behandelde yoghurt met 1,5% melkvet. Lang houdbaar met een constante kwaliteit. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Thermische yoghurt 0,1%

Thermisch behandelde yoghurt met 0,1% melkvet. Lang houdbaar met een constante kwaliteit. Geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Qimiq Classic

QimiQ Classic is een vocht stabiliserende zuivelbasis voor al uw warme en koude bereidingen. Inhoud: 1 kg. […]

Lees verder…

Qimiq Whip

QimiQ Whip is een opklopbare zuivelbasis o.a. voor de bereiding van bavarois. Geleert niet door, waardoor het zeer gemakkelijk te verwerken is. Met een pure roomsmaak. Inhoud: 1 kg. […]

Lees verder…

Kwark Vanille

Halfvolle vruchtenkwark vanille. De lekkerste kwark met een volle romige smaak. Zeer geschikt voor ontbijt- en brunchbuffet. Inhoud: 3 kg. […]

Lees verder…

Vruchtenkwark Bosvruchten

Halfvolle vruchtenkwark met bosvruchten. De lekkerste kwark met een volle romige smaak. Zeer geschikt voor ontbijt- en brunchbuffet. Inhoud: 3 kg. […]

Lees verder…

Vruchtenkwark Aardbei

Halfvolle vruchtenkwark met aardbei. De lekkerste kwark met een volle romige smaak. Zeer geschikt voor ontbijt- en brunchbuffet. Inhoud: 3 kg. […]

Lees verder…

Patisserie kwark mager

Pure magere kwark met een hoog droge stof gehalte. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk. Een naturel kwark waarmee u de mooiste en lekkerste patisserie producten maakt. Inhoud: 5 kg. […]

Lees verder…

Patisserie kwark mager

Pure magere kwark met een hoog droge stof gehalte. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk. Een naturel kwark waarmee u de mooiste en lekkerste patisserie producten maakt. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Roomkaas

Witte roomkaas met een milde smaak, gemaakt uit halfvolle melk. Zonder toevoegingen, puur natuur! Ideaal voor de bereiding van allerlei koude of warme gerechten. Inhoud: 10 kg. […]

Lees verder…

Slagroom 35% met suiker

Traditionele Grensland slagroom uit 35% room en 12,5% suiker. Zeer bijzondere smaak. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een goede standstevigheid. Inhoud: Bag in Box 5 liter Middels ons cream connect systeem direct aan te sluiten op uw slagroommachine. […]

Lees verder…

Prima Plus slagroom 38% met suiker

Eigentijdse slagroom van Grensland met een mooie witte kleur en goede stand. Extra gestabiliseerde slagroom, speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen die moderne bakkerijen stellen op het gebied van stevigheid en stand. Inhoud: Bag in Box 10 liter (ook verkrijgbaar in BiB 250 liter). […]

Lees verder…

Prima Plus slagroom 38% met suiker

Eigentijdse slagroom van Grensland met een mooie witte kleur en goede stand. Extra gestabiliseerde slagroom, speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen die moderne bakkerijen stellen op het gebied van stevigheid en stand. Inhoud: Bag in Box XL 250 liter (ook verkrijgbaar in BiB 10 liter). […]

Lees verder…

Slagroom 40% met suiker

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Box 5 liter (ook verkrijgbaar in BiB 10 en 250 liter). Middels ons cream connect systeem direct aan te […]

Lees verder…

Slagroom 40% met suiker

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Box 10 liter (ook verkrijgbaar in BiB 5 en 250 liter). Middels ons cream connect systeem direct aan te […]

Lees verder…

Slagroom 40% met suiker

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room met 12,5% suiker. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Inhoud: Bag in Box XL 250 liter (ook verkrijgbaar in BiB 5 en 10 liter). […]

Lees verder…

Slagroom 35% ongezoet Milram

Een unieke slagroom (35% vet) van Milram gemaakt van 100% koemelk, maar dan wel lactosevrij*. Met een hoge opslag en een goede standstevigheid, waardoor hij uitermate geschikt is voor desserts. Ongezoet, dus ook perfect te gebruiken in al uw warme toepassingen. Direct verwerkbaar. * het lactosegehalte in deze slagroom is minder dan 0.01% Inhoud: 1 […]

Lees verder…

Slagroom 40% ongezoet

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Ongezoet, dus ook perfect te gebruiken in warme toepassingen. Inhoud: Bag in Box 5 liter (ook verkrijgbaar in BiB 10 liter). Middels ons cream connect […]

Lees verder…

Slagroom 40% ongezoet

Dé traditionele Grensland slagroom uit 40% room. De échte volle smaak van slagroom en prachtig wit van kleur. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Ongezoet, dus ook perfect te gebruiken in warme toepassingen. Inhoud: Bag in Box 10 liter (ook verkrijgbaar in BiB 5 liter). Middels ons cream connect […]

Lees verder…

Maxime Cuisine

Maxime Cuisine is te gebruiken als kookroom voor warme gerechten zoals romige soepen en sauzen. Deze room is gemaakt van een mix van karnemelk en plantaardige vetten. Veelzijdig te gebruiken en rijk van smaak, met een optimaal gebruiksgemak. Inhoud: 1 kg. […]

Lees verder…

Maxime Cuisine

Maxime Cuisine is te gebruiken als kookroom voor warme gerechten zoals romige soepen en sauzen. Deze room is gemaakt van een mix van karnemelk en plantaardige vetten. Veelzijdig te gebruiken en rijk van smaak, met een optimaal gebruiksgemak. Inhoud: 10 liter. […]

Lees verder…

Zure room

Deze zure room bevat 24% vet en is ideaal om te verwerken in zowel koude als warme gerechten. Ook prima geschikt voor industriële verwerking. Inhoud: 5 kg. […]

Lees verder…